Email Marketing Platform

Published Jun 16, 21
6 min read

Een Marketing-e-mail Maken

Als je je e-mail marketingsoftware wilt koppelen met je CRM-pakket of webshop dan moet je de koppeling eerst configureren - email service. Welke data wil je precies synchroniseren en welke automatische campagnes moeten er ingesteld worden? Dit kan wat technisch worden, maar gelukkig word je hier vaak bij geholpen door de softwareleverancier.

E-mail Marketing; Wat Het Is, Wat Het Doet, Tips En VoorbeeldenE-mail Marketing Strategie & Software: Wat, Waarom, Tips

Om je mailings te versturen heb je een afzendernaam en een reply-adres nodig. Zorg voor een herkenbare afzendernaam en stel een bekende en werkende reply-adres in. Gebruik geen , dat komt erg klantonvriendelijk over. Stel daarnaast een SPF-record in en eventueel DMARC. Deze instellingen zorgen ervoor dat de ontvanger kan zien dat jij ook daadwerkelijk de mail heb verzonden. Dit verkleint de kans dat je mail in een SPAM-box terecht komt. Ook het gebruiken van je eigen domeinnaam in trackable links is slim om in te stellen, zo komen je mailings professioneler over (professionele nieuwsbrief maken). Wil je meer weten over de aflevering? Download ons white paper De aflevering van e-mail uitgelegd in 21 begrippen.

Review: De Beste E-mail Marketing Software?

Het Beste Alternatief Voor Mailchimp; Goodbye Little MonkeyE-mail Marketing Software - Vergelijk Prijzen

Het kanaal is erg goed meetbaar. Als je e-mail marketingsoftware gebruikt voor de verzending van je e-mails, dan krijg je inzicht in veel verschillende metrics - email b2b. Zo registreert de software bijvoorbeeld het aantal geopende e-mails, het aantal keren dat er op een link is geklikt, wie zich heeft afgemeld, wie zich heeft ingeschreven voor je event etc. Gebruik je ook Google Analytics? Dan kan je ook het gedrag van de ontvanger bijhouden op de website nadat ze hebben doorgeklikt. Zo wordt inzichtelijk of kliks ook geconverteerd hebben. Voor webshops is het ook mogelijk om in te zien of ontvangers producten in een in winkelmandje hebben geplaatst of iets hebben besteld naar aanleiding van een e-mail.

Je kunt zien wat wel en wat niet werkt.

Email Marketing: Bouwen Aan Goede Klantrelaties

Wat is de ? Er is veel verschillende email marketing software op de markt, en dus kan ik het me goed voorstellen dat je moeite hebt met kiezen tussen al deze software. Er is zoveel keuze! Dat jij op deze pagina terecht bent gekomen heeft zeer waarschijnlijk ook te maken met het feit dat jij op zoek bent naar de beste email marketing software. Ik ben al meer dan vijf jaar actief met email marketing, en heb vrijwel alle email marketing software al uitgeprobeerd (email voor kmo). Op deze pagina vertel ik je mijn onbetwiste nummer één!

Door de jaren heen heb ik enorm veel email marketing software uitgeprobeerd. Ik ben aan de slag gegaan met Get, Response, Aweber, Convertkit en nog genoeg andere email marketing software. Het grote nadeel van deze software vind ik ten eerste dat de klantenservice niet echt snel is (je zit tenslotte in een andere timezone dan Amerika), en dat de software vaak erg ‘log’ en onduidelijk is. html nieuwsbrief maken. Software als Get, Response is (naar mijn idee) te uitgebreid en zorgt er voor dat het belangrijke features niet meer goed doet, of te onduidelijk maakt. En het aller belangrijkste: bij Amerikaanse software ligt je open-rate (het percentage van je leads dat je mails daadwerkelijk opent) lager.

Email Marketing: Handige Artikelen, Video's En Tips

Laat ik vooropstellen dat Enormail super simpel en duidelijk in gebruik is. De interface is erg simpel, en laat je zonder al te veel moeite mailinglijsten aanmaken en mailings verzenden. Enormail is dus super gebruiksvriendelijk, maar daar houdt het niet mee op. Je wilt natuurlijk dat je emails geopend en gelezen worden, en met Enormail heb ik simpelweg de hoogste open-rate (email marketing tool). Waar ik met Get, Response een open-rate van net geen 20% haal, haal ik met exact dezelfde mailing in Enormail een open-rate van 30%. En dat scheelt nogal wat. Daarnaast is Enormail 100% Nederlands en heb je geen creditcard nodig om te beginnen; dit in tegenstelling tot alle andere Amerikaanse email marketing software.

Er wordt snel en kundig gereageerd als je vragen hebt. newsletter template html.

Mailchimp: Verstuur Eenvoudig En Gratis Nieuwsbrieven

Een extra voordeel van Enormail is dat je het 30 dagen gratis uit kunt proberen. Je kunt via deze pagina een account maken, en zo dus 30 dagen lang met Enormail aan de slag gaan. Zo kun je de software dus eerst zelf uitproberen en kijken wat bij jou de resultaten zijn. nieuwsbrief maken.



Ben je er al van overtuigd dat Enormail de beste email marketing software is, en wil je sowieso met Enormail aan de slag? Dan raad ik je aan om de kortingslink te gebruiken. Als je naar deze link gaat, krijg je 50,- euro korting PER MAAND op het Mammoet-pakket. Dat bespaart je toch weer 600,- euro per jaar.

Top 10 Beste E-mail Marketing Automation Software

Enormail vind ik dus echt by far de beste email marketing software die er is (mail marketing). Enormail is 100% Nederlands, super gebruiksvriendelijk en ook nog eens veel goedkoper dan buitenlandse ‘concurrerende’ email marketing software. Probeer Enormail gerust 30 dagen uit, dan zie je met eigen ogen hoe goed deze software is.

Het kiezen van e-mail marketing software kan erg frustrerend zijn. Ontmoedigend zelfs, want ze beloven allemaal geweldige resultaten tegen de beste prijs. Verder heb je natuurlijk geen tijd om elke software 1 voor 1 te proberen. En dat hoeft gelukkig ook niet! Want dat hebben wij al voor je gedaan. Laten we direct beginnen met de top 10 e-mail marketing automatiseringssoftware & autoresponders…More... Inhoudsopgave:

Beste Email Marketing Software? Dit Zijn De Twee Beste

Een goede mailinglijst is goud waard…Het is één van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. E-mail heeft geen problemen met willekeurige en gekke policy veranderingen zoals Facebook en You, Tube. En ook niet van algoritme verandering……waardoor je opeens je volgers een stuk minder bereikt (Facebook pagina’s). landingspagina. Alleen is een mailinglijst maar de helft van het verhaal. Een lijst van e-mails is niks waard als je er niets mee doet. Dus de andere kant van het verhaal is de e-mail software. Voordat we beginnen met wat e-mail marketing software allemaal kan…

Het begint allemaal met de malinglijst. Dit is een ander woord voor contacten of e-mailadressen lijst. Deze lijst is simpelweg een verzameling van e-mailadressen. En e-mail marketing software is een hulpmiddel om je lijst e-mails te versturen. De software bewaart je e-mail, verzend e-mail en meet hoeveel mensen je e-mail openen. Met bijvoorbeeld een Gmail account kan dit niet. Verder kan het e-mail systeem ook automatisch e-mails versturen. Op afgesproken momenten natuurlijk. Er zijn globaal 4 soorten e-mails die je verstuurt met e-mail software:#1: Welkomst reeks#2: Promotie#3: Bevestiging#4: Reguliere e-mail, Met marketing automatisering kan je deze allemaal automatisch versturen. Dat noemen ze ook wel een autoresponder (automatische reactie).

Navigation

Home

Latest Posts

Websitehosting - Website Laten Maken

Published Oct 19, 21
6 min read

Goedkoop Webshop Laten Bouwen - Vormgeving

Published Oct 17, 21
6 min read

Een Website Goedkoop Laten Ontwerpen

Published Sep 29, 21
6 min read